Βόλτα Δημιουργός: Γιάννης Αγιάννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΒΟΛΤΑ
Στο χθεσινο μου ονειρο, κρατουσες ενα σακο
γεματο με στιγμες σου ,που ανοιξες και πεταξες
φωναζοντας μου πιασε..
και σαν τον πεινασμενο, τις εκρυψα στο στομα
κι η γλυκα που με γεμισε, μου επαιρνε το χρωμα
και κλεισανε τα ματια μου, μεχρι τη μερα που χωνεψα και ειδα
ειχες φυγει
και γουρλωσα τα ματια μου , δεξια αριστερα
μα πουθενα , ειχες φυγει..
μια λαχταρα σκυλισια, μια λαχταρα σκυλισια
στο ρυθμο της καρδιας,
και βαθια ανασα, και βαθια ανασα
στο φευγιο της χαρας ..
αν η πεινα ειναι η αγαπη , ετσι αγαπαω
κι αν η αγαπη ειναι βολτα , εγώ γυρνάω..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-11-2008 | |