Οι Αλιμονοι (η κλιμακτήριος) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-τι είναι η "κλιμακτήριος" ψηλέα μου?
-οταν σταματάει η "περίοδος" στη γυναίκα συγκάτοικε
-ποιός τη χάρη τους,γλυτώνουνε και τις σερβιέτες
-μπά δεν είναι χαρούμενες γιαυτό...απεναντίας
-αντι να χαίρονται που σταματάει τό αίμα τους..
-φοβούνται ότι σταματάνε και τα νειάτα τους
-και τί γίνεται δηλαδής?
-αλλες νευριάζουν,άλλες κλείνονται στον εαυτό τους..
-και γιατί όλα αυτά μωρέ,αντί να κάνουνε χαρά που θα κάνουνε σεξ χωρίς φερετζέ νταχτιρντί?
-γιατί νομίζουνε πως γεράσανε και ότι δεν ειναι επιθυμητές πιά σαν θηλυκά
-εγώ πάντως θα πήγαινα με κάποια τέτοια,θα είχα το "κεφάλι" μου ήσυχο
-καλά εσύ ,όμως να ξέρεις πως και εμείς περνάμε κλιμακτήριο
-με δουλεύεις ,εκτός απο "'ζοχάδες¨" δεν είχα ποτέ μου "περίοδο"
-δηλαδη εσύ δεν ένοιωσες ποτέ ότι γέρασες?
-δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο
-δεν φοβήθηκες μήπως πέρασε η μπογιά σου?
-μα δεν χρειασθηκε ποτέ να βάψω τα μαλλιά μου,αφού ήμουνα πάντα φαλακρός
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-11-2008 |