Το παιδί που κλαίει Δημιουργός: Kostis Zorbas Αφιερωμένο στο 15 χρονο που έφυγε τόσο άδικα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξέρω ένα παιδί που κάθε μέρα κλαίει,
πνίγει τις πληγές του στο νερό που καίει.
Μια θάλασσα στα μάτια του να βγει παλεύει
κι η φωτιά μες στην καρδιά του, σα τρελή χορεύει.
Φαντάσματα πλανιούνται γύρω απ' το μυαλό του
κι ο άγγελος πληγώθηκε βαθιά μές στ’ όνειρό του.
Λόγια σκληρά που τον χτυπούν με βία,
αντηχούν στα αυτιά του όταν ψάχνει ηρεμία.
Του τελείωσε η φωνή και τώρα δεν μιλάει.
Μονάχα στέκει ασάλευτο και μέσα σου κοιτάει..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-12-2008 |