Οδυσσεας Δημιουργός: dragonmaster Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info 10 μερες βολοδερνε στα κυματα
για ενα σπιτι μια ιθακη
ενα γιο που θα χε μεγαλωσει
κλεος αφθιτο ενας θρονος στο θιακι
10 μερες ναυαγος στο κυμα ποσειδωνα
τους μνηστηρες στο τελος για να βρει
οδυσσεα αγαθου το κλεος
μια φορα σε μια τροια απο ορκο τραβηξε εκει
μια φορα οικογενεια και σπιτι
υστερα οσους απο τους συντροφους χερι αρη δεν πηρε
τους επνιξε ποσειδωνα τριαινα
συντροφοι χαλαλι για κλεος αφθιτο
αγαθος σε αγαθους ανταμα
αγαθος στο τελος τον κοπο αν αξιζε δεν ξερω
χανοντας στιγμες εικονες φιλους
κλεος αφθιτο οδυσσευ τιμημα μεγα
υστερα μια ιθακη και μια γυναικα
και μια ζωη που χει ξεχασει
αγαθου Οδυσσεα ζωη τυρραγνισμενη Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-12-2008 |