Οι Αλιμονοι (η σφαίρα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ψηλέα ,άστα και βράστα!
-μα πως είσαι έτσι συγκάτοικε?
-με πήρανε τα σκάγια στο μεγάλο χωριό
-δηλαδή, έφαγες καμιά σφαίρα?
-εγώ όχι παραμορφωμένε μου
-ε πως τότε και είσαι γεμάτος αίματα?
-μάζωξα ένα παιδόπουλο βαρεμένο από σφαίρα
-δηλαδή, πυροβολήσανε οι αστυνομικοί κάποιο παιδί?
-ναι το έρμο, κατάστηθα μάλιστα
-και πως έγινε αυτό συγκάτοικε?
-επειδή γιουχάιζε μπάτσους που ήταν σ ένα πυρπολικό
-μόνο του τους γιουχάιζε ?
-όχι δα ,μαζί με την παρέα του
-υποθέτω ότι θα έγινε κάποιο επεισόδιο
-μπά δεν έγινε τίποτις αναμεταξύ τους, μόνο γκαρίσματα και μούντζες
-και στη συνέχεια ?
- ένας απ τους μπάτσους πυροβόλησε και χτύπησε το παιδί
-και πως το δικαιολόγησε η αστυνομία?
-ότι η σφαίρα εξοστρακίστηκε και έπεσε πάνω στο παιδί
-πάλι καλά
-τί πάλι καλά παραμορφωμένε μου?
-που δεν είπαν ,πως το παιδί εξοστρακίστηκε και έπεσε πάνω στη σφαίρα
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-12-2008 |