Στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου Δημιουργός: ΕΛΕΑΝΝΑ, Λένα Κατσιμαντού Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Εδώ παιδιά δολοφονούν
έχεις ακόμη πρόσωπο
στημένη παρουσία κι εξουσία;
Εχεις ακόμη εντολή τη λαική;
τι μνημονευεις;
δεν σηκώνονται οι νεκροί
και οι γονείς μ'επιστολές
συγχωροχάρτια..
δεν φιμώνονται..τ'ακους;
εξαγριώνονται!
Ξέρεις; διαβάζεις τα σημάδια
μιας εξέγερσης;
φωτιές στις πόλεις ..μες το κέντρο
είναι ώρα να πηγαίνεις..
επιμένεις;
επιτέλους σεβασμό η ανικανότητα
στα νιάτα..
.............................................................
Ειναι κομμάτια του ουρανού
που ονειρευόμαστε..
κοιμόμαστε;
για πόσο ακόμη θα επιπλέουμε
στις λίμνες απ 'τα κύτταρα
του μέλλοντος;
..
ΝΤΡΟΠΗ![I][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-12-2008 |