Η Αθήνα καίγεται Δημιουργός: jenny hathike o elenhos ke se avta ta plesia tha hasun ke to dikio tus ta pedia mas. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Η Αθήνα καταστρέφεται
Η πόλη μας καίγεται
Έγκλημα προμελετημένο
Και προγραματισμένο
Παντού υπάρχουν πυρκαγιές
Δεκάδες οι καταστροφές
Τις φωτιές έβαλαν σκόπιμα
Αντί να κάτσουν φρόνημα
πυροσβέστες πώς να΄ρθουν
φοβούνται ότι θα καούν
Είναι οι αντιεξουσιαστές
Μαζί με κάποιους φοιτητές
Μα είναι αυτοί αριστεροί
Ή φασίστες ταραχοποιοί ;
Είναι κάποιοι χρυσαυγήτες
Μαζί με πολλούς αλήτες
Μπαίνουν στο Πολυτεχνείο
Στο άσυλο θα πούμε αντίο!
Το κράτος μας για τι σιωπεί
για τί ετράπη σε φυγή;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-12-2008 |