Οι Αλιμονοι (πυροβολισμοί) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΟΣΜΙΣΘΕΙς ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ? Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -καλώστονα,πού γύριζες συγκάτοικε?
-πήγα στην κηδεία του μικρού ψηλέα μου
-φαντάζομαι την πίκρα των γονιών
-και του κόσμου παραμορφωμένε μου,άστα..
-η αστυνομία?
-ήτανε μαζωμενοι σαν τι βρεγμένες γάτες σε μια γωνιά να πούμε
-ελπίζω να μην έγιναν επεισόδια
-μπά, πλάκωσαν οι κουκουλάτοι και αρχίσανε τα πάρε δώσε
-και κατόπιν?
-κάποιοι Ζητάδες ρίξανε μπαλωθιές στον αγέρα
-γιατί, κινδύνευε η ζωή τους?
-όχι δα, είχαν τις μουτσικλέτες τους παρατημένες,σαν να μη τρέχει τίποτις
-ε τότε γιατί πυροβολούσαν στον αέρα?
-ίσως επειδή τους κατηγόρησαν
-δηλαδή σε τι τους κατηγόρησαν?
-ότι βαράνε στο ψαχνό
-και στα ψηλά τί σημαδευανε συγκάτοικε?
- το αποθαμένο παιδί που τους έβγαζε τη γλώσσα
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-12-2008 |