Φρίττω Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Από μια συνομιλία με συνάδελφο! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ---Έλα ...τι γίνεται στο Σύνταγμα?ρώτησα τη συνάδελφο στα κεντρικά
Εγώ κρατάω το υπ/μα στην Καλλιθέα και λυπάμαι που είμαι τόσο έξω απ΄όλα,γιατί εδώ είναι τόσο ήσυχα... που λες και δεν έχει συμβεί τίποτα.
--- Ε...τι να γίνεται...ήρεμα είναι...ευυχώς!Ούτε δακρυγόνα πέσανε...ούτε τίποτα
---Μα...εγώ άκουσα πως κάτι έγινε...είσαι σίγουρη?
---Ναι καλέ...δεν έχω κλάψει καθόλου σήμερα...
---Είχατε χθες φασαρίες ε?το κλείσατε το γραφείο?
---Ναι....άσε...έχω ρίξει κλάμα αυτές τις μέρες...τουλάχιστον να σταματήσει...δεν μπορώ άλλο.
.
Είχε μια ελαφρότητα η κουβέντα της....σαν απαλό αεράκι...σε αντίθεση με την δική μου...βαριά και αποπνικτική..ένοιωσα την ανάγκη να την προβληματίσω...χαμπάρι δεν είχε πάρει!
---Μπα...δεν φαντάζομαι πως θα τελειώσει έτσι χαλαρά το όλο θέμα-της είπα-ο κόσμος είναι εξαγριωμένος
---Λες...?εμ..έτσι που το πάνε...μαύρες γιοτρές θα κάνουμε...απα πα!!!!!!!!!!!!!!
---Λες....? μακάρι!!!!!!!!-της λέω-μπας και καταλάβεις κι εσύ και κάποιοι άλλοι...πως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα..πως έρχονται αλλαγές....κάτι σπουδαίο θα συμβει...προετοιμάσου!
Προφανώς μού΄κλεισε το τηλέφωνο,τρομαγμένη απ΄αυτά που είχε ακούσει.
Φανταστείτε την αντίδρασή της ...αν δει στο Σύνταγμα στολισμένο...το καμμένο δέντρο με μαύρες μπάλλες....γιατί ο Αλέξης έχει φύγει !...και δεν έχει πάει βόλτα......... Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-12-2008 |