Ποντάρω Δημιουργός: isavella ........... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ποντάρω σε μαύρο και κόκκινο
στο κόκκινο που φόρεσε η καρδιά μου ένα βράδυ
στο μαύρο βλέμμα σου το επόμενο πρωί
ποντάρω σε μαύρο και κόκκινο
στο κόκκινο που βάφτισε το σώμα μου κοντά σου
στο μαύρο που 'βαλε η ψυχή μου μακριά σου
ποντάρω σε μαύρο και κόκκινο
στο κόκκινο της πιο μεγάλης αλήθειας που ξεστόμισα
στο μαύρο κενό που αντίκρισα στη ματιά σου
ποντάρω σε μαύρο και κόκκινο
στο κόκκινο του πιο έντονου φιλιού σου
στο μαύρο δηλητήριο που έσταξε
ποντάρω σε μαύρο και κόκκινο
στο κόκκινο δάκρυ που έχυσα
στο μαύρο μαντήλι της φυγής μου
κι αλλάζω
και ποντάρω μόνο σε κόκκινο
. σε μένα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-02-2005 |