Είμαι μονάχα η ... Μαρία Δημιουργός: utterly sweet, Μαρίτσα{αλά Διαμαντή} ...βραδινή βραδινή σήμερα...με μια ζεμπεκιά που γράψαμε εγώ κι ο ψιτ...και την υπογράφουμε!!!!!!!!Αris4 τη γνώμη σου τέκνον μου.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σήμερα βάζω φυλακή των άλλων κάθε απουσία
ξέμεινα πίσω μια τρελή,μιά γνωστικη και μιά Μαρία
Ένα κωλόπαιδο σ'αυτή , σ' αυτή την κωλοκοινωνία
που μου βαλσάμωσε άλλη μιά, ξανά τα δυό μου τα φτερά
[B]Σε σένα λέω που περνάς
και με κοιτάς σαν κάποια αγία
εγώ δεν είμαι ό,τι αγαπάς
είμαι μονάχα η ...Μαρία[/B]
Όση μου τάξανε ζωή με δόσεις χρόνια να πληρώνω
τη στραγγαλίζω στο βαρύ και στον αλλοιώτικο καπνό μου
άφησα πίσωαισθήματα, χωρίς καρδιά θα μεγαλώνω
μη μπαγιατέψουν τη γιορτή, που έχω μέσα τον εαυτό μου
[B]Σε σένα μόρτικο παιδί
που με νοστάλγησες αγία
άκου -να ξέρεις δηλαδή-
δε μου'χουν γράψει...σωτηρία [/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-12-2008 |