Ούτε γάτα ούτε ζημιά Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Το σκάνδαλο έληξε η Βουλή απεφάνθη
Στο Βατοπάιδι έγιναν πάρα πολλά λάθη
Το πόρισμα λέει: ούτε γάτα ούτε ζημιά
Έξω από τα μοναστήρια έγινε η λαδιά ;
Οι βουλευτές τραβιούνται από τα μαλλιά
μαλώνουν σαν να΄ναι από πέντε χωριά
φωνάζουν ότι δεν έχουν ευθύνη καμιά
Απ΄το φαγοπότι έμειναν με κοιλιά βαριά
Προανακριτική θα έχουμε ή δεν θα γίνει;
Βρήκαμε έναν υπεύθυνο ή έτσι θα μείνει;
Χάθηκε η τιμιότητα χάθηκε και η μπέσα
Αθωώθηκαν όλοι! αφού έχουν τα μέσα
Σίγουρα πρέπει να ρίξεις μία παντόφλα
Η θα κάτσεις στα αυγά σαν κάποια κότα;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-12-2008 |