Χριστέ μου Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Την καλησπέρα μου σε όλη τη γλυκιά στιχοπαρέα σιγα σιγά να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγένων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]16/12/2008
11:00:14 μμ
Χριστέ μου
Χριστέ μου που θα γεννηθείς
Στο κόσμο φως να δώσεις,
Εσύ π΄όλους αγαπάς
Και θέλεις να τους σώσεις.
Κάνε η Άγια χάρης σου
Να μπει μες τις καρδιές μας,
Να κατακαύσεις, να χαθούν
Οι βίαιες ορμές μας.
Σε ένα κόσμο ειρηνικό
Να ζήσουν τα παιδιά μας,
Βγαίνοντας απ΄το σπίτι μας
Μην τρέμει η καρδιά μας.
Την Άγια ετούτη την νυχτιά
Που σε προσμένομε όλοι,
Μες τις καρδίες όλων μας
Κάνε αραξοβόλι.
Ίσως κι εμείς σε νιώσουμε
Και έρθει η γαλήνη,
Χάρισε εις τον κόσμο σου
Αγάπη και ειρήνη.
Κλοπές, απάτες ,βιασμοί
Να πάψουν να υπάρχουν,
Συ αν γεμίζεις τις καρδιές
Σίγουρα αυτές θ΄αλάξουν.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-12-2008 |