Σαν ναυαγοί Δημιουργός: Ναταλία..., Ναταλία Μ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]17/12/2008
9:27:28 PM
Σαν ναυαγοί
Σαν ναυαγοί εμείναμε
Στην θάλασσα κι οι δύο,
Στην τρικυμία δεν άντεξε
Και βούλιαξε το πλοίο.
Ο ένας στην Ανατολή
Κι ο άλλος εις την Δύση,
Να ζούμε τόσο μακριά
Ήταν η μόνη λύση.
Μας ένωσε ο έρωτας
Το ζήσαμε το πάθος,
Τώρα που καταλάγιασε
Λέμε μεγάλο λάθος.
Μπουλντόζα το εχάλασε
Τ΄όμορφο σπιτικό μας,
Και ήμασταν υπεύθυνοι
Εμείς και ο εαυτός μας.
Ούτε υποχώρηση καμιά
Για χάριν των παιδιών μας,
Δεν κάναμε και ένοχος
Είναι ο εγωισμός μας.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-12-2008 |