Εγκλωβισμένοι στην απάθεια Δημιουργός: jenny Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Η τιμιότητα είναι ανακλητή εντολή στον χρόνο
Κρύβει πλούσια μυστικά αλλά και πολύ πόνο
Αναζητάς αλλά πού θα βρεις το τέλειο ,το άτομο;
αφού σερνόμαστε σε ένα κόσμο απάνθρωπο
Παντού απλώνεται αβέβαιη και απύθμενη μιζέρια
μά εσύ σιωπάς μές την απάθεια και την ευτέλεια
Η ύλη με τα αγαθά πολλούς έχουνε σκλαβώσει
Τα απαρνιέσαι αλλά ..αργεί να ξημερώσει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-12-2008 |