Οι Αλιμονοι (το συνάγγισμα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδυνη βαρδια αναγνωστων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -μωρέ ψηλέα μου,να σου πώ κάτι τίς?Νά το έχω εδώ και δεν μούβγαινε..
-για λέγε λοιπόν,αλλά μίλα με ευπρέπεια αν είναι κάτι το απρεπές
-μωρέ είδες τη Γιασμίν πόσο ομόρφηνε?
-ναί ,έγινε μια πανέμορφη νεαρή κυρία..
-μα πώς τη βγάζει χωρίς.. φίκι-φίκι αφου ταξιδευει ο άντρας της έξι μήνες?
-ντροπή σου συγκάτοικε,δεν βρίσκεται η αγάπη ανάμεσα στα σκέλια
-μα τι μου λες βρε ψηλέα,θηλυκό είναι .. την γαργαλεύει πράμα της,..εμένα θα μου πείς?
-να σε ρωτήσω κάτι μιας και επέστρεψες στη ζωώδη φύση σου?..
-για γουλάντρισε λοιπόν,..είμαι όλος αυτιά παραμορφωμένε μου
-αν η γυναίκα σου αρρώσταινε έξι μήνες και δεν έκανες έρωτα μαζί της θα την
απατούσες?
-αμέέέέέ άκου λέει ,άμα με γαργάλευε το απο κάτω μου,τα ρωτάς?
-τότε δεν θα ένοιωθες αγάπη για κείνη,θα φερόσουνα σαν αγρίμι χωρίς συναίσθημα και
ευαισθησίες
-κανένας δεν κρατιέται ψηλέα χωρίς σέξ να πούμε..
-λάθοος,κρατιούνται όσοι αγαπούν βαθιά και με ειλικρίνεια συγκάτοικε
-και πως την βγάζουνε μωρέ,χωρίς φίκι-φίκι τόσο καιρό?
-κάνουνε υπομονή για να γευθούν το τέλειο, το μοναδικό !
-δηλαδής?
-το συνάγγισμα ψυχών και σωμάτων φίλε μου !
marakos
ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΩΙΝΟΜΕΣΗΜΒΡΙΝΑ
nuxtolouloudo20-12-2008 @ 15:24Είμαι περήφανη Παππού για σένα!!!Έστι ακριβώς νιώθουν κάποιες ψυχές!!!
petrwnas20-12-2008 @ 16:04καλησπερα φιλε μου παντα υπεροχο γραψιμο καλα να περνας φιλε
idroxoos20-12-2008 @ 16:42Mου αρέσουν οι απόψεις σου Μάριε....οι περισσότερες γράφουν.....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΙΧΟΦΙΛΟΙ Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-12-2008 | |