Χριστουγεννιάτικο Κάλαντο Δημιουργός: Amersa K Ξεκουμπωθείτε! Με την καλή την έννοια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Καλήν ημέραν άρχοντες
να μπω στ’ αρχοντικό σας;
Όχι; Κι εσείς κι ο γρύλος σας,
γαμώ το κέρατό σας!
Δέστε άγιες μέρες τα σκυλιά,
μην είστε θεομπαίχτες,
μην κάνω μια θερμήν ευχή,
και σας τα φαν οι κλέφτες!
Η αλήθεια, πενηντάρισα
μα μένω μια παιδούλα,
θέλω απ’ τα Τζάμπο της χλιδής
να τα αγοράσω ούλα!
Δεν είν’ καταναλωτισμός
μηδέ πλεονεξία
μα πέρα από τη γούλα μου,
τι άλλο έχει αξία;;;;;
(Κέρματα δεν δεχόμεθα... ΤΣΙΦΟΥΤΗΔΕΣ!!!)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2008 |