Λογική δεν ξέρει η καρδιά Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Ας είναι το 2009 για όλους σας μια χρονιά δοσμένη στην αγάπη!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ
Αυτός που αγαπάει
του κόσμου βασιλιάς
στα σύννεφα πετάει
και δεν τον σταματάς
Λογική δεν ξέρει
φίλε, η καρδιά
πάει με τ' αγέρι
στ' άστρα τριγυρνά
κλαίει κι υποφέρει
κι όμως τραγουδά
φτιάχνει Καλοκαίρι
μες την Χειμωνιά
Λογική δεν ξέρει η καρδιά
πάντοτε με τρέλα θα χτυπά
Αυτός που αγαπάει
αφέντης στην ζωή
μ' ελπίδα προχωράει
κι αισθάνεται παιδί
Λογική δεν ξέρει
φίλε, η καρδιά
πάει με τ' αγέρι
στ' άστρα τριγυρνά
κλαίει κι υποφέρει
κι όμως τραγουδά
φτιάχνει Καλοκαίρι
μες την Χειμωνιά
Λογική δεν ξέρει η καρδιά
πάντοτε με τρέλα θα χτυπά
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-12-2008 |