Σύνορα καρδιάς Δημιουργός: isavella ......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σύνορα καρδιάς
ʼπονης ματιάς
Κρύας δυστυχίας
Που ταλαιπωρούν
Όσους αγαπούν
Μοίρα αδικίας
Αίσθημα βαρύ
Μένει στην ψυχή
Κι είν' η ευτυχία
Κάτι μαγικό
Κάτι ονειρικό
Για τη φαντασία
ʼπιαστη χαρά
Κούφια δάκρυα
Λόγια πικραμένα
Έβαλε η καρδιά
Ρούχα δανεικά
Απ' τα περασμένα
Βρήκε η ψυχή
ʼλλη μια αφορμή
Για δικαιολογία
Έστειλε ξανά
Μήνυμα βαρύ
Μια απολογία
Σύνορα καρδιάς
Πάλι απαντά
Στ' άδειο μονοπάτι
Έφυγε μεμιάς
Έτσι να πονά
Στ' άδειο της κρεβάτι
Έσταξε η νύχτα
Μαύρο αίμα
Και τη βάφτισε
Πάντα να ζει
Μέσα στο ψέμα
Την παράτησε
Με μόνη ελπίδα
Μια ευχή
«να αγαπάει»
Μια προσευχή
Που σα λεπίδα
Θα πονάει
Ώσπου να βγει
Μέρα ζεστή
Να τη λυτρώσει
Μια αυγή
Γλυκιά οσμή
Να ξανανιώσει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-02-2005 |