Για Σενα Πεθανα, Για Μενα Ξαναζω Δημιουργός: xaroulis6, theoxaris ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ηταν θυμαμαι βραδυ δευτερα
που ηρθες και μου πεταξες τη βερα.
Μου ειπες πως εκανες την επιλογη σου
οτι δεν με ηθελες αλλο στη ζωη σου.
Κι ομως ματια μου γλυκα,
ηξερες πως πεθαινα για σενα
θυσιες κι αγαπη μιας ζωης
τις αφησες στα χαμενα.
ηξερες χαρα μου πως θα αντιδρουσα
ηξερες, αλλα με αφησες να μετανοιωσω,γιατι ζουσα.
Πηρα τους δρομους, βγηκα στην εθνικη
τρελαμενος πως το αφησες να γινη
πως με εστειλες, εσυ εκει.
Σε μια κλειστη στροφη στο καστρο
μπηκα σαν τρελος, το αφησα,
κι εδωσα σ'ολα ενα τελος
ενα τελος τραγικο.......
Για σενα τον αγγιξα το θανατο.........
Για μενα τωρα ξαναζω...... Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-01-2009 |