Πατριδα μου ειναι η Ανοιξη Δημιουργός: agrafos Χρονια Πολλα ορέ Αδερφια .Καλη Χρονια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Πατριδα μου ειναι η Ανοιξη
που απλωνει στα φυλλα του Φθινοπώρου
το Φως των Μνημειων της
Πατριδα μου ειναι η Ξενητεια στις Κορυφες
των Τυμβων των Αθωων της
Μητρικη μου Γλωσσα ειναι η Αστρική
που πια δεν τη μιλαω
Μονο την γευομαι στα φιλλια των Αδερφων μου
Σημαια της ειναι ο Χρονος
που Ευλογει
το ταξιδι του Ονείρου
στην Αρμενισιά του Απείρου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-01-2009 |