Σε θέλω ακόμα Δημιουργός: Helene52, Eleni Την καλημέρα μου και Χρόνια Πολλά στους/ις εορτάζοντες/ουσες Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Βράδυ κ’ έντυσα με σκιές
την άδεια αγκαλιά μου
δάκρυα φέρνουνε βροχές
και διώχνουν τα όνειρά μου
Είναι σκοτάδι η ζωή
και στο χρόνο που κυλάει
στα κομμάτια της να βρει
το αστέρι της ζητάει
Κάθε δάκρυ ένα σου φιλί
σημάδι της καρδιάς μου
θρύψαλα κάνει τη ψυχή
που λείπεις μακριά μου
[I]Κ΄ εγώ π’ ακόμα σ’ αγαπώ
ιδιαίτερα το βράδυ
χάνομαι , κι ‘ αναζητώ
ένα δικό σου χάδι
επάνω στο φτωχό κορμί
σαν τη σταγόνα της βροχής
να μου δροσίσει τη πληγή
άλλη μια φορά να νιώσω
πόσο το θέλω , πόσο
βαθιά απ τη ψυχή μου
τον αέρα σου να νιώσω
να σε φέρει στη ζωή μου
στην αγκαλιά σου να χαθώ
ανάσα και πνοή μου[/I]
Βράδυ , ποιος να σου το πει
η σκέψη σου με σβήνει
σέρνομαι κάθε μου στιγμή
το μάτι μου δεν κλείνει
Άλλη δεν έχω επιλογή
στερεύουν τα όνειρά μου
χάνομαι μέχρι την αυγή
δίπλα στην μοναξιά μου
[I]Κ΄ εγώ π’ ακόμα σ’ αγαπώ
ιδιαίτερα το βράδυ
χάνομαι , κι ‘ αναζητώ
ένα δικό σου χάδι
επάνω στο φτωχό κορμί
σαν τη σταγόνα της βροχής
να μου δροσίσει τη πληγή
άλλη μια φορά να νιώσω
πόσο το θέλω , πόσο
βαθιά απ τη ψυχή μου
τον αέρα σου να νιώσω
να σε φέρει στη ζωή μου
στην αγκαλιά σου να χαθώ
ανάσα και πνοή μου[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-01-2009 |