Οι Αλιμονοι ( το σαμάρι) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδινή βάρδια αναγνωστών Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα τάμαθες?
-τι να μάθω συγκάτοικε?
-τους άλλαξε ο χοντρός
-α έκανε ανασχηματισμό?
-ναι, έδιωξε κι αυτόν που χλιμιντρίζει με τη σκούφια
-μπράβο,καιρός ήτανε να διώξει τον Αλογοσκούφη
-ναι αλλά..
-τι αλλά συγκάτοικε?
-έβαλε αυτόν με το σαμάρι
-θα εννοείς το Σαμαρά προφανώς
-ναι αυτόν δα
-πολύ καλή αυτή η επιλογή του
-και γιατί παραμορφωμένε μου?
-γιατί έλυσε το πρόβλημα του με τους δυσαρεστημένους
-δηλαδής?
-θα τον βαράει για ν ακούνε οι άλλοι
marakos
Ναταλία., αισχυ(λος), Helene52, elpidakwstopoulou, MARGARITA
σας ευχαριστώ για τις ευχές και τα ευμενή σας σχόλια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-01-2009 |