Όταν κάποτε αποδημήσω εις Κύριον Δημιουργός: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Δεν έχω visa για την ελευθερία Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]Όταν κάποτε αποδημήσω εις Κύριον
το τριαντάφυλλο - γη θα τραγουδάει
τη χαμένη του Διεθνή .
Εκατομμύρια Άγιοι Εμιγκρέδες θα τραγουδάνε
τη χαμένη τους Διεθνή .
Εκατομμύρια δάκρυα - στίχοι θα τραγουδάνε
τη χαμένη τους Διεθνή .
Κι ο ποιητής με τη γλώσσα - Σειρήνα θα καλεί
εκατομμύρια Άγιες πόρνες να ραίνουν το
σώμα - ποίημα με ανθόστιχους
για τη χαμένη τους Διεθνή .
19-20/09-2000 Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-01-2009 |