ʼλλη γυναίκα Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είναι σκληρή η μοναξιά και την παλεύω
Μα εσύ δεν έχεις μία λέξη να μου πεις
Σε δυο φαντάσματα τα χείλη σου γυρεύω
Κι έρωτα κάνω μ' ένα σώμα εμμονής...
Μα τα σεντόνια μου μυρίσανε ναυάγιο
Κι έτσι με δέχονται..πιο άδεια..πιο ψυχρά
Στην εκκλησιά σου κάμω τάμα σ' έναν άγιο
Κι εκείνος δένει τη σιωπή σου πιο σφιχτά...
Γυρνώ μονάχη στο λαβύρινθο της λέξης
ʼλλη γυναίκα στο κορμί σου ξενυχτά
Εγώ,αγάπη μου,δεν θέλω να διαλέξεις
ʼσε τη μνήμη μου για σένα να πονά...
27/2/2005 Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-02-2005 |