Αρώματα και χρώματα Δημιουργός: rosestar, Ελευθερία 10/1/2009 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [color=red][B] ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ[/B][/color]
[B][color=purple]Αγαπώ το άρωμα της θάλασσας με το άρωμα του ταξιδιού.
Αγαπώ το άρωμα του τριαντάφυλλου,του διάφανου φιλιού.
Διψώ για χρώματα γαλάζιου,κρυστάλλινου νερού.
Διψώ το φως του ήλιου,του πορτοκαλιού δειλινού.
Ποθώ τα χρώματα παστέλ,τα φωτεινά.
Μισώ τα μαύρα,τα γκρίζα,καφετιά.
Αρώματα και χρώματα ενώνουνε τα χέρια
σε μια απίθανη πανδαισία,στήνοντας παρτέρια.
Τα όνειρά μου ανασταίνονται,μα φεύγουν ψηλά σαν άϋλα περιστέρια
η ανάσα τους τινάζεται στου σύμπαντος τα άπειρα αστέρια.[/color][/B]
[color=fuchsia][B]Ο κόσμος μέσα από τα καστανά μου μάτια.
Ελευθερία 23 ετών[/B][/color] Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2009 | |