Οι Αλιμονοι ( το ζουμί) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -την είδες τη γριά ψηλέα μου?
-ποια γριά συγκάτοικε?
-εκείνη δα που σούρνανε σαν σακί οι Ματατζήδες
-για γίνε πιο κατανοητός σε παρακαλώ
-να μωρέ, ήτανε μαζωμένοι κάποιοι σε μια γωνιά και σκούζανε
-εννοείς μετα την προχθεσινή διαδήλωση των φοιτητών?
-ναί να σε χαρώ
-και τι δουλειά είχε η γριά μαζί τους?
-μάλλον γυρόφερνε κατά κείθε
-και γιατί να γυροφέρνει εκεί, μπορείς να μου πείς?
-μπορεί να χρωστούσε κανένα μάθημα να πούμε
-και στριμώχτηκε με τους φοιτητές για να το δώσει?
-έτσι γίνεται ψηλέα μου,άμα αργείς να δώσεις το μάθημα, στριμώχνεσαι
-με δουλεύεις συγκάτοικε?
-εγώ να δουλέψω εσένα παραμορφωμένε μου?
-μήπως φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά των αστυνομικών?
-μπα, άχνα δεν έβγαζε η κακομοίρα
-και γιατί επιλέξανε να συλλάβουνε τη γριά αν δεν έφταιγε?
-τους διατάξανε αυτή τη φορά να βγάλουνε ζουμί
-και έπρεπε να το βγάλουνε απ τη γριά ?
-εμ αφού η γριά η κότα έχει το ζουμί ,απο πού αλλού να το βγάζανε?
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-01-2009 |