Οι Αλιμονοι (απαγωγές) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος για την απογευματοβραδυνη βαρδια αλιμοναναγνωστων Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ψηλέα μου,να σε ρωτήσω κάτι τις;
-άντε πέστο συγκάτοικε για να ξαλαφρώσεις
-να, όλη τη νύχτα ξαγρύπνησα
-μα τί σ έκανε στ αλήθεια να ξαγρυπνήσεις;
-φοβάμαι μη μας απαγάγουνε να πούμε
-εμάς βρε κουτέ να απαγάγουνε;
- γιατί όχι, το αποκλείεις;
-μα δεν είμαστε εφοπλιστές ή βιομήχανοι
-ε και τι μ αυτό?
-αυτοί δεν απαγάγουνε αλίμονους
-μπά μη το λές παραμορφωμένε μου,με την ακρίβεια λιγόστεψαν οι πλούσιοι
-ας υποθέσουμε ότι μας πήρανε όμηρους, τι έχουνε να κερδίσουνε?
-τα λύτρα, τι άλλο?
-και γιαυτό φοβάσαι λοιπόν;
-δεν φοβάμαι γιαυτό παραμορφωμένε μου.....
-ε τότε ?
-φοβάμαι όταν μάθουνε...
-τί να μάθουνε συγκάτοικε?
- ..ότι για μας δεν θα πληρώσει το ΠΑΣΟΚ
marakos
ΣΧΟΛΙΑ ΑΛΙΜΟΝΟΦΙΛΩΝ
Ναταλία...13-01-2009 @ 13:31Μάριε δεν αφήνεις τίποτα ασχολίαστο και καλά κάνεις
swordfish13-01-2009 @ 14:12χμ...μέσα σ' όλα είσαι Μάριε!!!!
AceOfSpades13-01-2009 @ 14:48αυθεντικός ! τα σέβη μου !
PirgiosVardarinos13-01-2009 @ 16:39Τίποτα δεν πέφτει κάτω!!
ekptwtos13-01-2009 @ 17:43 smiles
frozenangel13-01-2009 @ 18:07Τη καλησπερα μου Μαριε υπεροχος !
ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-01-2009 |