Χειμωνιάτικα καλοκαίρια Δημιουργός: ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ Χαίρεται! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στο πάπλωμα μου τυλιγμένος
κάτι νύχτες που δεν έχει αστέρια
από τους εφιάλτες μου κρυμμένος
σαν τα συννεφιασμένα μεσημέρια
που λάμπει ο ήλιος καλυμμένος
πίσω από σύννεφα λευκά σαν περιστέρια
νιώθω πως είμαι καταδικασμένος
την αγκαλιά σου να γυρεύω,να μένω μ'άδεια χέρια
στον αιώνα των αιώνων ξεχασμένος
σαν τον Τάνταλο στου Άδη τα λημέρια,
να πεινώ και να μαι διψασμένος,
χειμωνιάτικα χωρίς εσένα περνάω καλοκαίρια...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-01-2009 |