Σ'αυτό το κύμα(μελοποιημένο) Δημιουργός: ΕΛΕΑΝΝΑ, Λένα Κατσιμαντού κάπως έτσι..όποτε..καλησπέρα στιχοπαρέα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [I]
Σ' αυτό το κύμα που 'ρχεται
θέλω να κοιμηθώ,
απ'όλα αυτά που πέρασα
θέλω να γιατρευτώ,
Σ'αυτό το πέλαγος να μπει
η δόλια μου ψυχή
κι έτσι όπως θα χάνεται
όνειρο να φανεί.
Σα φύλλο πάνω στον αφρό,
θέλω να κρατηθώ
να βλέπω μόνο θάλασσα ,
θάλασσα κι ουρανό..
ώσπου να γίνω σύννεφο
να νιώθω τη ζωή μου
σαν το νεράκι να κυλά,
έξω από το κορμί μου.
[I][/I]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-01-2009 |