Θυμάμαι Δημιουργός: Helene52, Eleni Την καλημέρα μου και καλό ΣΒΚ σε όλους Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B]Απόψε χάθηκα στο χρόνο
σαν κατέβηκα στο δρόμο στη βροχή
ήμουν μόνος/η μου στο κόσμο
αλλά σ’ αντάμωσα σκιά μες τη σιωπή
Ήρθαν μεμιάς οι αναμνήσεις
που νόμιζα ξεθώριασαν με τον καιρό
και μ΄ έντυσαν με ψευδαισθήσεις
αφού τριγυρίζω ένα κορμί γυμνό
[I]Και προχωράω, ξετυλίγω και θυμάμαι
τις σελίδες της καρδιάς μου τις κρυφές
και πονάω, ψιθυρίζω , σαν θυμάμαι
τις ωραίες που με σημάδεψαν στιγμές
Αγρυπνάω δεν αντέχω και φοβάμαι
το σκοτάδι μου τυλίγει τη ψυχή
και σκιρτάω που δεν σ’ έχω και λυπάμαι
ένα χάδι σου μου λείπει στη ζωή
Παραμιλάω , καταλήγω και χρεώνω
την αγάπη για σένα πολεμώ
κατηγοράω κ’ άλλο λίγο μου θυμώνω
στη φράση μου για σένα, σ’ αγαπώ[/I]
Απόψε ντύθηκα τον πόνο
αντίθετα απ ‘ του κόσμου το ρυθμό
αντάμωσα σκοτάδι μόνο
μακριά σου δεν αντέχω ούτε λεπτό
Δάκρυ μου κύλησε στο μάτι
αρρώστια που μ’ ανοίγει τη πληγή
είσαι τελικά αυτό το κάτι
που στη ζωή δεν μπορεί να ξεχαστεί
[I]Και προχωράω, ξετυλίγω και θυμάμαι
τις σελίδες της καρδιάς μου τις κρυφές
και πονάω ,ψιθυρίζω ,σαν θυμάμαι
τις ωραίες που με σημάδεψαν στιγμές
Αγρυπνάω δεν αντέχω και φοβάμαι
το σκοτάδι μου τυλίγει τη ψυχή
και σκιρτάω που δεν σ’ έχω και λυπάμαι
ένα χάδι σου μου λείπει στη ζωή
Παραμιλάω , καταλήγω και χρεώνω
την αγάπη σε σένα πολεμώ
κατηγοράω κ’ άλλο λίγο μου θυμώνω
στη φράση μου για σένα, σ’ αγαπώ[/B][/I] Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2009 | |