Οι Αλιμονοι (ο Μεσσίας) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -βρε ψηλέα μου, λες να μην αναστήθηκε ο Χριστός?
-πώς σού πέρασε κάτι τέτοιο απ το μυαλό συγκάτοικε?
-μα δεν άκουσες τι είπανε κάποιοι Εβραίοι αρχαιολόγοι?
-δηλαδή αμφισβήτησαν την ανάσταση Του Κυρίου ?
-ναί δα και γουλαντρίζουνε πως βρέθηκε και ο σκελετός του
-ίσως και να έχουνε δίκιο ,μιας και δεν χωράνε δυο Μεσσίες στον κόσμο μας
-δεν καταλαβαίνω τίποτις, για κάνε το πιο λιανά παραμορφωμένε μου
-απλά "θάψανε" τον Χριστό και αναστήσανε τον δικό τους ..
-ποιό δικό τους δηλαδής?
-τον δικό τους "Μεσσία" που δεν χρειάζεται να τον προϋπαντήσεις
-δηλαδής?
-σε προϋπαντεί εκείνος
-και ποιός είναι αυτός παραμορφωμένε μου?
-ο Κρούζ !
-ο ηθοποιός να πούμε?
-όχι μωρέ ,ο άλλος που πέφτει παντού και σε στέλνει αδιάβαστο
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-01-2009 |