Το σαλέ των βετεράνων Δημιουργός: Amersa K Ντοντόκα τόσοι άρρωστοι προσμένουν την γιατρειά των... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ντοντόκα! Πέρασε καλέ! Δεν ενοχλείς, σε θέλω!
Σού φερα δώρο απ’ το Πουκέ κι ένα ταφτά καπέλο!
Λίγο και θα σου αγόραζα και Ταϊλανδό μασέρ
μα μου τον δίναν ακριβά και πήρα νεσεσέρ
μ’ ελεφαντοτσουνόσπορα για σεξ και ευφορία
κάθε πρωί με το φραπέ να δίνεις και δυο τρία
στους άντρες να σε βλέπουνε ψηλή ξανθιά κι αφράτη
κι ας είσαι ξυνογκάργκαρη τυφλόσπυρα γεμάτη…
Έλα να πιούμε τον καφέ και να τον πούμε κι όλας
Γιολάντα! Φέρε τα σουφλέ μετά της γκοργκοτζόλας.
και μην τσιμπάς τα βότανα που φερα για το ξόρκια
γιατί τους βλέπω όλους τους κοπριά στα καλαμπόκια.
Που λες Ντοντό μου, σκέφτηκα, να φτιάξω ένα σαλέ,
για βετεράνους της οκάς κι άλλα καμπριολέ
θα μαγειρεύω βότανα για σέξι καταστάσεις
-Κι εσύ ως αποκλειστική φίνα θα τα περάσεις-
Για τον Τανάση σκέφτομαι στο λίβινγκ ρούμ να μένει
μην τού ρθει καμιά διάλειψη και πάει η μισή χαμένη...
Τον Τέρη τον χλιμίντζουρα της ποίησης τον Ζαπάτα
στο μαγερειό να βάζαμε να τρώει καμιά πατάτα
ή μήπως στ' ανατολικό του Ίνοξ που διαβάζει
να δώσει στο δημόσιο για να τον εξετάζει...
Τον Χωρικό θα πρότεινα να βάλω στο σαλόνι
με την Γιολάντα μου μαζί για να μη νιώθει μόνη
Να του χορεύει μπέλυ ντανς και να του παίρνει πίπες
τσιγάρα και βαρύ καπνό για να ξεχνά τις λύπες...
Κι εκείνη την ψαρόλυσσα μήπως τους ξεσηκώνει
που δεν το ελπίζω, κι αν το δω, θα πέσω απ' το μπαλκόνι...
Τέλος, την ξαδερφή τ' αηδού τη μπουλντοζιέρα Ελένη
να τους σερβίρει πρωινό σεμνή και μετρημένη
Όσο για μας Ντοντόκα μου, προτείνω στο πατάρι,
να μένουμε με τον Ντορή, που χει ανθηρό @@@@ρι...
Τον συνιστούν αβίαστα και ανεπιφυλάκτου
του Χωρικού ο πενθερός, μετά του επιστάτου!!!
[align=right]Κυρίες και κύριοι,
η βιωσιμότητα του σαλέ
επαφίεται στις καλές σας υπηρεσίες...[/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-01-2009 | |