Οι Αλιμονοι (ο λόγος του Ομπάμα) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -συγκινήθηκα ψηλέ μου να πούμε
-προς τι η συγκίνηση σου συγκάτοικε?
-μα δεν άκουσες το λόγο του Ομπάμα?
-τον άκουσα και λοιπόν?
-είπε ωραία λόγια παραμορφωμένε μου
-τα λόγια δεν μετράνε για μένα συγκάτοικε
-και γιατί δε μετράνε δηλαδής?
-γιατί μόνο οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε
-κρίμα παραμορφωμένε μου
-γιατί κρίμα φίλε μου?
-γιατί είσαι άπιστος Θωμάς
-μα η ασυνέπεια των ωραίων και μόνο λόγων, με έκαναν επιφυλακτικό
-ο δικός μας όμως θα είναι τεφαρίκι
-ποιος είναι αυτός ο δικός μας συγκάτοικε?
-αυτός που θα λύσει όλα τα προβλήματα μας ψηλέα μου
-έτσι ισχυρίζεται ?
-αμέ και μοιάζει και πολύ του Ομπάμα
-δηλαδή σε τι μοιάζει στον Ομπάμα συγκάτοικε ?
-στο μαύρισμα παραμορφωμένε μου
-και ποιος είναι ο δικός μας Ομπάμα, μπορείς να μου πείς?
-ο Γιωργάκης να πούμε
-μα δεν είναι μαύρος απ ότι ξέρω
-ναι, αλλά έχει μαυρίσει το μάτι του για να δει εξουσία
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-01-2009 |