Οι Αλιμονοι (τα τρακτέρια) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ψηλέα τάμαθες τα νέα?
-ποια νέα συγκάτοικε?
-κλείσανε ξανά τους δρόμους
-πάλι οι φοιτητές?
-όχι μωρέ,αυτοί γίνανε διαβαστεροί λόγω κρύου
-ε τότε ποιοί έκλεισαν τους δρόμους συγκάτοικε?
-τα τρακτέρια παραμορφωμένε μου
-πάλι λοιπόν οι αγρότες?
-καιρός τους ήταν κι αυτονών να ξεσηκωθούνε με ΝΔ στα πράματα
-δηλαδή το ΠΑΣΟΚ θα τα κατάφερνε καλύτερα μαζί τους?
-μα μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει πείρα με τους αγρότες παραμορφωμένε μου
-δηλαδή θα σταματούσε τις κινητοποιήσεις πιστεύεις?
-στο άψε σβήσε δικέ μου
-και με ποιο τρόπο αν επιτρέπεται?
-με ξεφούσκωμα στα λάστιχα τους
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-01-2009 |