Μαύρη Χήρα Δημιουργός: Χ.Ρ.Υ.Σ.Α, ΧΡΥΣΑ Επέστρεψα... Καλησπέρα σας... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είμαι μια αράχνη που το νήμα της υφαίνει
για να μπορέσει τη ζωή να εγκλωβίσει
χωρίς το θύμα της η ίδια αρρωσταίνει
κι ο εαυτός μοναχά μπορεί να τη φοβίσει
Μια μαύρη χήρα που πενθεί για τη ζωή της
και στον ιστό της τον εαυτό της πάλι πιάνει
ο θανατός της είναι η ίδια η ύπαρξή της
και στην παγίδα που έστησε η ίδια θα πεθάνει
Χρόνια υφαίνει δημιούργημα θανάτου
τα μαύρα ρούχα της ποτέ της δεν τα βγάζει
θεά απόκοσμη γίνεται τις νύχτες η σκιά σου
το λάγνο δηλητήριο απλόχερα μοιράζει
Ο έρωτας της σε σκοτώνει , σε πονάει
μα στη μαγεία της αντίσταση δεν έχεις
στο θάνατο σου με χαρά πάντα σε οδηγάει
για μία δόση ηδονής τον πόνο σου αντέχεις
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-01-2009 |