Τα ξεφτισμένα 'σ' αγαπώ Δημιουργός: swordfish, ΝΙΚΗ-ΑΝΝΑ Π. Μια καλή ξεκούραστη και ευχάριστη Κυριακή να έχετε!! ΄Ενα παλιό... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πονεμένο το χαμόγελο στα χείλη
και μια γεύση από αλμύρα στο κορμί,
η αγάπη μας στην άμμο ένα κοχύλι
που το έβγαλε το κύμα μιαν αυγή.
Ξεφτισμένα σ’ αγαπώ με συντροφεύουν
μαραμένη η καρδιά στέκει βουβή,
φοβισμένα τα γιατί με παγιδεύουν
και ο νους περιπλανιέται στη σιωπή.
Αγναντεύοντας τα χρόνια τα χαμένα,
ψιθυρίζω ‘’δεν ανήκω σε κανένα…
μια παραίσθηση το χθες μέσα στο τώρα
μια ψευδαίσθηση που χάθηκε, Προχώρα!’’
===================================
ΝΙΚΗ-ΑΝΝΑ Π.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2009 |