Κάθε ημέρα Δημιουργός: margatsif, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ Και όπου βγει...... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είν' οι χαρές μας μια σταλιά
θάλασσα γύρω η πίκρα
έχουν γκρεμίσει τα σκαλιά
για γλέντι μας στην πίστα.
Κάθε ημέρα μας σκληρή
βάσανο η βιοπάλη
το γέλιο έχει πια χαθεί
τα όνειρα στο σκοτάδι.
Αγωνιούμε που θα βγει
ο στενεμένος δρόμος
ως που θ' αντέξει το κορμί
ποιά όρια έχει ο πόνος.
Μα τίποτα δεν έχουμε
αν και το συζητάμε
όλοι απο δω περαστικοί
γι' αυτό να αγαπάμε. Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-02-2009 |