Οι Αλιμονοι (το μποϋκοτάζ) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ευτυχώς ψηλέα μου..
-τί ¨ευτυχώς¨ συγκάτοικε?
-που ξεσηκώθηκε ο ντουνιάς για την ακρίβεια..
-είσαι σίγουρος ότι ξεσηκώθηκε φίλε μου?
-αμέ,τους είδα με τα μάτια μου σήμερις στη μαρκέτα
-δηλαδή τι ακριβώς είδες?
-μόλις μάθανε ότι αύριο θ ανέβουνε οι τιμές,κάνανε αντίσταση..
-δηλαδή μποϋκοτάρανε το σουπερ μάρκετ να υποθέσω?
-το παραμποϋκοτάρανε ψηλέα μου !
-πολύ υγιής αντίδραση συγκάτοικε !
-εμ τι νόμιζες,ότι ο ρωμιός είναι για κμετάλευση να πούμε?
- και κατόρθωσαν τελικά ν αρνηθούν την εκμετάλλευση?
-αμέ,γιαυτό και συμφωνήσανε όλοι να μη ψωνίσουνε αύριο να πούμε
-μπράβο,τελικά τους έδωσαν να καταλάβουν ότι δεν αστειεύονται
-αν τους έδωσαν να καταλάβουνε λέει !
-και πως το κατόρθωσαν αυτό συγκάτοικε?
-καργάροντας τα καροτσάκια τους από σήμερις
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-02-2009 |