Αμα δεν γλύψεις πάτωμα Δημιουργός: tourist( Lefkothea) που πανε οι ψυχές όταν γεράσουν? Χτύπησαν κόκκινο τα υπαρξιακά μου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Άμα δεν γλύψεις πάτωμα, θανάσιμο το αμάρτημα
Ψυχή να παραδώσεις…
Γιατί όπως λένε και οι παλιοί, αν η ψυχή είναι νεκρή
Θάνατο θα προδώσεις …
Κόλαση και παράδεισος ,για το μυαλό μια άβυσσος,
μόνο ο παλιός γνωρίζει...
αμα πεθαίνεις όσο ζεις , χωρίς να νιώθεις και ας μπορείς
ε τότε σου αξίζει
παντοτινά αθάνατος , καημών ψυχής ανάλγητος
μονάχος σου θα μείνεις
με μοναξιά σαν φυλακή, ριγέ εικόνα η ζωή
ίσιες γραμμές θα γίνεις
Είναι κατάρα φοβερή ,όλου του κόσμου η ποινή
ο πιο παλιός ορίζει ...
τα δουλικά ορθολογισμού, από την πόρτα ενός Θεού
ψηλός τοίχος χωρίζει …
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-02-2009 |