Μαγνητης Δημιουργός: aperadosini Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πόσο άραγε ακόμη θα υπάρχεις στη καρδιά μου
Πόσο άραγε ακόμη θα γυρνάς στα όνειρα μου
ξημερώνει και βραδιάζει είσαι εδώ χωρίς να είσαι
εφιαλτης εχεις γινει μες στην αύρα μου κινείσαι
ρεφρεν
τι είναι αυτό που με κρατάει
σα μαγνήτης με κολάει
ποια αόρατα σκοινιά
που με δενουνε σφιχτά
λυπήσου φύγε απ τη ζωή μου
μη ζεις μες την αναπνοή μου
γιατί έτσι δε μπορώ
τέλος να δώσω να σωθώ
έλεος φύγε απ τη ζωή μου
μη ζεις μες την αναπνοή μου
είπαν γι αδελφές ψυχές είπαν για μεγάλη αγάπη
ξέρω ότι δε μπορώ να κρατήσω αυτό το δάκρυ
που δε λέει να στερέψει και συνέχεια σου μιλάω
απ τη τρέλα δε γλιτωνω με το βήμα σου πατάω Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-02-2009 |