Οι Αλιμονοι(οι ελαφρόπετρες) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -δεν μπορώ να το καταλάβω βρέ ψηλέα
-τί δεν μπορείς να καταλάβεις συγκάτοικε?
-πως κάποιος που είναι συνδικαλιστής γίνεται μετα και βολευτής?
-μα φυσικό είναι,που βλέπεις το περίεργο?
-ε νά ,υποθέτω πως παλεύει για τους εργαζόμενους και όχι για καριέρα
-μα παλεύει σου λέω,.. όσο οι δικοί του είναι στην αντιπολίτευση
-κι αν γίνουνε οι δικοί του κυβέρνηση?
-παλεύει ξανά αλλά με διαφορετικό τρόπο
-δηλαδής?
-παλεύει για να πείσει τους εργαζόμενους ότι δεν κουβαλάνε ογκόλιθους
αλλά.. ελαφρόπετρες
-και ποιοί τον ψηφίζουνε παραμορφωμένε μου?
-όσοι πειστήκανε ότι κουβαλούσανε ελαφρόπετρες
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-02-2009 |