Η κάποια μέρα κάποιου επαναστάτη Δημιουργός: gkouts Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Από μικρός έβλεπα τα δάκρυά μου να χύνονται ποτάμι,
και δε μιλούσα, και δε ρωτούσα.
Τα όνειρά μου μέρα με τη μέρα να βουλιάζουν μες στη λάσπη,
και δε μιλούσα, και δε ρωτούσα.
Ο ύπνος μου ντυνότανε στα μαύρα
και με πολέμαγε σαν να 'τανε εχθρός μου
και μέσα σε μια ματωμένη εφηβεία,
μ' άφησε μόνο ο ίδιος ο εαυτός μου.
Η απογοήτευση έβαζε θεμέλια στην άδεια την ψυχή μου
και δε μιλούσα, και δε ρωτούσα.
Σκόνες και θάνατος χτυπούσανε την πόρτα στην ασπρόμαυρη ζωή μου
και δε μιλούσα, και δε ρωτούσα.
Και κάποια μέρα όπως οι άλλοι δε μιλήσαν,
θα σας χτυπήσω και δε θα σας μιλήσω
και κάποια μέρα όπως οι άλλοι δε ρωτήσαν
θα σας πονέσω και σε θα σας ρωτήσω...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-02-2009 |