Εκμυστηρεύσεις Δημιουργός: candy-candy, Χριστιάννα I really want you.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=book antiqua][align=center]Ξέρεις τι είναι να είσαι με κάποιον που αγαπά το όνομά σου;
Και λέει ένα – ένα τα γράμματά του;
Γιατί τ’ αγαπάει κι αυτά πολύ.
Με κάποιον που θέλει να σε κοιτάζει όταν κλαις
και ν’ αποτυπώνει στην μνήμη του τα ρυάκια που σχηματίζουν τα δάκρια στο πρόσωπό σου;
Κι ύστερα, όταν θα ‘χουν στερέψει ν’ ακολουθεί τις ίδιες διαδρομές με το χέρι του;
Ξέρεις πως είναι να έχεις δίπλα σου κάποιον
που επειδή μοιράζεστε το ίδιο πείσμα, να κάνει πάντα το πρώτο βήμα;
Με κάποιον που δεν τον νοιάζουν τα προτερήματά σου
γιατί τα ελαττώματά σου ήταν εκείνα που ερωτεύτηκε;
Μ’ εκείνον που δεν θέλει να έχει φωτογραφίες σου φόντο στο κινητό του.
Μα εσένα φόντο στη ζωή του.
Ξέρεις;
Ή θες να σου πω;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-02-2009 |