Οι Αλιμονοι (η πλειοψηφία) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-αγάντα Γιωργάκηηηηη !
-πάλι ο Γιωργάκης στη μέση συγκάτοικε?
-εμ πάλι κλείσανε οι δρόμοι παραμορφωμένε μου
-και πιστεύεις πως ο Γιωργάκης θα τους ανοίξει?
-μα δεν θα κλείνουνε καθόλου άμα γίνει πρωθυπουργός
-δηλαδή, τέρμα οι διαδηλώσεις και τα μποτιλιάρισματα συγκάτοικε?
-τέρμα για τέρμα σου λέω
-δηλαδή πιστεύεις ότι ο Γιωργάκης θα λύσει τα προβλήματα των εργαζομένων ?
-μα κανένας δεν πιστεύει ότι θα τους τα λύσει, αλλά οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί
-ε πως θα είναι ανοιχτοί, αφού και πάλι ο λαός θα έχει άλυτα προβλήματα συγκάτοικε?
- γιατί ο Γιωργάκης έχει κάτι παραπάνω απ τον χοντρό να πούμε
-μα τι ακριβώς έχει παραπάνω ο Γιωργάκης ?
-την πλειοψηφία παραμορφωμένε μου
-μα έτσι κι αλλιώς θα την έχει στη βουλή αν κερδίσει τις εκλογές
-δεν θάφτανε αυτή αν δεν είχε και την άλλη που δεν έχει ο χοντρός
-δηλαδή ποιά άλλη πλειοψηφία συγκάτοικε ?
-στους συνδικαλιστές παραμορφωμένε μου
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-02-2009 |