Οι Αλιμονοι (το λυχνάρι) Δημιουργός: marakos1948, Μάριος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info - βρήκα ένα λυχνάρι, βρήκα ένα λυχνάρι..
-δεν με νοιάζουν τα λυχνάρια, είναι παλιομοδίτικα συγκάτοικε, παράτα με..
-καλά αφου δέν θέλεις ουτε να το δείς,θα το κρατήσω για μένα
-χαρισμά σου,θέλω να κοιμηθώ, γείρε και συ να κοιμηθείς
-φφφφφφφφφ..πολύ σκόνη,ας το ρωτήσω,όπως κάνουνε στα παραμύθια.'έχε γούστο να...
-άμπρα,κατάμπρα ,λυχνάρι λυχναράκι μου...
-ΠΟΙΌΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΕΕΕΕΕΕ?
-θα τρελαθώ,μου απάντησε το τζίνι,...θα ήθελα τρεις χάρες σε παρακαλώ
-ΛΕΓΕ ΑΦΕΝΤΗ ,ΑΛΛΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ,ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ!!
-καλά μόνο τρείς,όπως και στα παραμύθια
-ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ
-θάθελα μια πελώρια σπιταρόνα με τζακούζι και πισίνα
-ΙΔΟΥ Η ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ ΣΟΥ,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ?
-πώπω σκετο ανάκτορο με πολύ άνεση, θάθελα νάχω και μπόλικους παράδες να πούμε
-ΣΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ?
-έ δεν θάλεγα και όχι δικέ μου
-Η ΤΡΙΤΗ ΕΥΧΗ?
-όλοι να με προσκυνάνε σαν βασιλιά των αλίμονων
-ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,,ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
-γιούπυυυ..ειμαι αυτοκράτορας των αλίμονων και χωρίς να είμαι πια αλίμονος
-ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ
-δεν σε κρατάω με τίποτις να πούμε,δίνε του !
-ΑΦΕΝΤΗ,ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-έ στάσου που πάς,θυμηθηκα κάτι που δεν στο ζήτησα
-ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ?
-θέλω και καλή υγεία.,δηλαδή να τα χιλιάσω !.
-ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙς ΕΥΧΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.
-πεθαίνω παραμορφωμένε μου,πεθαίνω..βοήθειααααααα!!!
-τι έπαθες μωρέ και με ξεσηκώνεις νυχτιάτικα?
-ούφ ,ευτυχώς ήταν όνειρο..χαχαχαχαχα..είμαι όπως ήμουνα ..δηλαδής σκέτος αλίμονος.
-ναί,ενας αλίμονος ,οπως όλοι μας,άλλη φορά όμως να μη κοιμάσαι φαγωμένος
-σωστά τα λές,με παραφούσκωσε η ληγμένη μουσταλευριά και είδα εφιάλτη
-είπαμε,με ρεγουλα το φαγητό συγκάτοικε
-α ξέχασα να σου πώ,το λυχνάρι που βρήκα , το χάρισα στον σκουπιδιάρη,πειράζει?
-.ποιος σκουπιδιάρης συγκάτοικε,το πρωί μας ήλθε με τζάγκουαρ !
marakos
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-02-2009 | |