Κόκκινο στυλό Δημιουργός: candy-candy, Χριστιάννα Κι οι αναμνήσεις 'γιναν βιώματα.. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [font=book antiqua]Βρίσκομαι πάνω σ’ ένα στρώμα. σκληρό. γεμάτο τύψεις.
Κοιμήθηκες ποτέ σου πάνω σε τύψεις;
Ναι.. και σκεπάστηκες με τις αμαρτίες..
Ζεστό πάπλωμα.
Μετανιώνω;
Γράφω με κόκκινο στυλό σε μπεζ χαρτί.
Δε μετανιώνω.
Τα χρώματα τελικά ταιριάζουν.
Πότε είδες τελευταία φορά δυο ώμους να τρέμουν;
Το ξέρεις πως μου λείπεις;
Γιαυτό γράφω με κόκκινο στυλό.
Για να πνιγούν τα δάκρυα στο αίμα.
Ξέχασα να τα μάθω κολύμπι.
Με κέρασες φαρμάκι σε περιτύλιγμα καραμέλας.
και κάτι ψέλλισες για τις βλεφαρίδες μου.
κι ακούστηκε όμορφο, και σε πίστεψα και την έφαγα την καραμέλα.
Αυτή με το φαρμάκι.
Έπρεπε να ακούσω την μητέρα μου..
Μου ‘χε πει να μην εμπιστεύομαι τους ξένους..
[align=right] 16/02/09 00.05 Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-02-2009 |