Καλημερα Δημιουργός: l;)ena, lena Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λα λα λα λα
Λα λα λα λα
καλημέρα ομορφιές μου
καλημέρα στιχογειτονές μου
καλημέρα Θεσσαλονίκη μου
με τα ξενύχτια σου
με τις ανάσες σου
τα καρδιοχτύπια σου
τα μποτιλιαρίσματά σου
αλλά και το πείσμα
στον αγώνα τον καλό
καλημέρα
ακόμα μια μέρα
για μας
με μας
απ όλους εμάς
με ... Α Γ Α Π ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Καλησπέεεεεεεεεεεεεεεεεεερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
δέκα
εννιά
οχτώ
επτά
έξι
πέντε
τέσσερα
τρία
δύο
ένα
κανένα
και πάει φέρνοντας..
Καλησπέρα μαχαλάκια μου,
σήμερα έμαθα πως
λέγεται ο μαλάκας στα ισπανικά
και γέλασα πολύ, διότι μοιάζει με μάρκα αυτοκινήτου
panjerooo
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-02-2009 |