Φτου ξελευτερία Δημιουργός: dimvel Δεν ξέρω γιατί , μα το φαντάζομαι ζεϊμπέκικο... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα λάθη μου παίζουν κρυφτό
και τα σωστά μου φτύνουν
οι νύχτες μου φτιάχνουν στριφτό
με του έρωτά μου τον καπνό
τις μέρες καταπίνουν
Μετράω το χρόνο δανεικό
με δαίμονα ρολόγια
στ’ όνειρο βάζω νυφικό
σηκώνει σκόνη , αερικό
στα σίδερα του μπόγια
Με ψάχνω , αδέξια , στα τυφλά
με αφής την απορία
ματώνω αγκάθια χαμηλά
κουρέλια απλώνω στα ψηλά
για «φτου ξελευτερία!»
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-02-2009 |