Οσα Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΟΝΕΣΕΙ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΛΟΓΙΑ ΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΓΕΙΑ
Χ2 ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ
ΤΑ ΣΙΓΟΛΕΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΟΔΗΓΕΙ
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΚΕΙ
ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΠΕΤΑΓΟΜΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΡΩΤΙΚΟ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟ ΠΑΓΩΣΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΡΥΟ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΟ Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-02-2009 |